Debataften – Døden er stor… men livet er større – Torsdag den 12. november 2020 kl. 19.00

Aftenen er arrangeret i et samarbejde mellem Svanevig Hospice, FOF Sydøst og Teologihøjskolen Lolland og foregår på Svanevig Hospice i Bandholm.

Aftenens foredragsholder er Merete Bandak, der taler om emnet:

Døden er stor… men livet er større

Vi vil hellere tale om livet end om døden. Døden er ligesom for stor en mundfuld til at vi kan forholde os til den. Det er i hvert fald ikke nemt. Den er absolut på en paralyserende måde. Når håbet om liv svinder og bliver på størrelse med en myg… Når andre har mistet, og man ikke aner hvordan man kan trøste, hvad der overhovedet kan være at sige. Når man selv lammes ved udsigten til egen død… Når man slet ikke kan forholde sig til påstanden: Døden er stor, men livet er større.

I oktober 2018 udkom min roman om pludselig død, krise, tomrum, eksistentiel nedtur, åndelig rystelse og forsøg på at koble sig ind igen i samfundets basale funktioner og mellemmenneskelige relationer … Baggrund for romanen og dens hovedtema er erfaringer i forbindelse med min ægtefælles pludselige og uventede dødsfald for nu 4½ år siden. Han var præst i folkekirken, jeg er ex-lektor og ex-præstekone.

Merete Bandak

 

Prisen inklusiv kaffe/te er 100 kroner.

Tid og sted: Torsdag den 12. november 2020 kl. 19.00 på Svanevig Hospice i Bandholm.

Betaling ved indgangen kan ske via MobilPay eller kontant.

Tilmelding er nødvendig og kan ske via www.teologihojskolen.dk , på nedenstående blanket, telefon 54771620 eller www.fof.dk/sydoest

 

 

 

%d bloggers like this: